INFORMATIE

Toegankelijkheid!

Het zwembad is rolstoeltoegankelijk en naast de individuele kleedruimten zijn er ook 2 kleedruimten beschikbaar specifiek voor mensen met een beperking en groot genoeg voor rolstoelgebruik. Daarnaast is er een gehandicaptentoilet met een aankleedtafel aanwezig.
Een belangrijk pluspunt zijn ook de grote, openbare kleedruimten voor zowel dames als heren.
In al deze ruimten is het goed mogelijk om te assisteren tijdens aan- en uitkleden.
Gebruikt u een rollator en wilt u die tot aan het bad gebruiken, dan is dat geen probleem.

Vindt u zwemmen wat te individualistisch en twijfelt u daarom? Velen ervaren onze avond juist als een sociaal gebeuren, hetgeen niet onbelangrijk is voor een groep als de onze.
Tevens kunt u, als u dat wilt, deelnemen aan de gezamenlijke oefeningen welke onder begeleiding tijdens ons zwem-uur wordt gegeven.

Zwembadlift!

Kunt u moeilijk in en uit het grote bad komen, gebruik dan de zwembadlift waarbij één van de vrijwilligers u behulpzaam zal zijn. Voor het instructiebad hebben wij een speciale rolstoel.
Wij kunnen gebruikmaken van alle faciliteiten van het zwembad, zo kunt u lekker lui in het bubbelbad of eens extra doorwarmen in het Turkse Bad (hiervoor geldt een bijbetaling)

Schoolvakanties 2020

Wij zwemmen elke dinsdagavond van 18.30 tot 19.30 uur met uitzondering van de schoolvakanties.
Voor 2020 zijn dit:

Dinsdag 18 februari voorjaarsvakantie