Ga naar de inhoud

Nieuws

Nieuwe website en sponsor voor de C.I.S.

Op 21 januari werd het sponsorcontract getekend door Stef Terluin en Edwin Steeman. Zwemvereniging CIS kwam in contact met Terluin Webdesign uit Alkmaar om de website te vernieuwen. Dat intensieve contact verliep zo soepel dat er gedacht werd aan een verdere samenwerking. Uiteindelijk werd daarom besloten een sponsorcontract af te sluiten. Naast service en onderhoud aan de website wordt ook… Lees verder »Nieuwe website en sponsor voor de C.I.S.

We kunnen weer zwemmen!!

Op 14 januari 2022 was er weer een persconferentie waarin premier Mark Rutte en minister Ernst Kuipers de nieuwe coronamaatregelen aan ons mededeelden. Voor onze vereniging houdt dat in dat wij vanaf dinsdag 18 januari gelukkig weer mogen zwemmen. Wij zijn echter nog steeds verplicht om bij binnenkomst van het zwembad uw QR-code (digitaal of geprint) te controleren. Jan van… Lees verder »We kunnen weer zwemmen!!

Bestuursleden gezocht!!

Na het aftreden van Peter Jonker op 18 november 2020 als voorzitter en het aftreden van Sandra Dieleman als algemeen bestuurslid in maart 2021, is de situatie nu best kritiek. Er zijn té veel werkzaamheden om dit met 3 mensen te blijven doen. Wij zoeken dus op korte termijn versterking van het bestuur. Iedereen met affiniteit voor onze vereniging en… Lees verder »Bestuursleden gezocht!!

Finale bijeenkomst Rabo Clubsupport 2021

Op 8 november 2021 vond de feestelijke finale-avond van de Rabo Clubsupport 2021 plaats in het AZ-stadion in Alkmaar. Vanuit de hele regio waren er vertegenwoordigers van allerlei verenigingen bijeengekomen om de uitslag van de Rabo Clubsupport 2021 mee te maken. Namens de C.I.S. waren Gerard Spil en Edwin Steeman aanwezig. Gelukkig waren er dekens beschikbaar want het was een… Lees verder »Finale bijeenkomst Rabo Clubsupport 2021

Coronaprotocol voor leden van de C.I.S. in zwembad de Witte Brug

De algemene hygiëneregels van het RIVM: Houd door het RIVM voorgeschreven 1,5 meter afstand aan. Kom alleen of kom met personen uit jouw huishouden. Blijf thuis als je de afgelopen 24 uur één van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38 graden). Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38 graden) en… Lees verder »Coronaprotocol voor leden van de C.I.S. in zwembad de Witte Brug